Portugalia – mănăstirile

Portugalia – cap Carvoeiro

3 februarie 2018 Comentarii (0) 1. Procurarea biletelor, 7. Soluții de cazare, Călătoria, Calatorii, Diverse

Cadouri de la Booking.com

În recenta călătorie prin Portugalia am avut curiozitatea să încerc sistemul de publicitate cu recompense plătite de pe siteul Booking.com și m-am convins că „e pe bune”. Dar despre ce e vorba? În principiu nu aveți decât să recomandați serviciul Booking.com prietenilor Dvs. trimițându-le un link cu care să intre pe site, mod în care Booking recunoaste că a folosit recomandarea Dvs. În cazul în care posesorul linkului folosește serviciul Booking pentru a face rezervări și apoi chiar călătorește și închiriază acele camere, amândouă persoanele au de câștigat: cel ce recomandă primește 15$ în cont, iar cel ce folosește linkul primește înapoi 10% din valoarea plătită pe cazare.

Merită să ai prieteni! Primiți US$15 pentru fiecare prieten pe care îl invitați să folosească Booking.com. Dacă prietenul dumneavoastră rezervă și se cazează, va primi și el 10% înapoi.

Modul în care Booking gestionează operațiile este foarte transparent. Atunci când cineva folosește linkul oferit, „titularul” linkului este înștiințat printr-un email.

 

Mai departe, în momentul în care camera rezervată este plătită, „titularul” linkului primește un alt email care îl anunță despre aceasta.

 

În fine, după toți acești pași urmează emailul prin care titularul linkului este înștiințat că banii vor intra în cont.

La termenul stabilit, banii intră în cont.

Dovada plății

 

Acum că v-am convins, poate veți fi curioși cum puteți ajunge „titularul” unui astfel de link: făcând o rezervare prin Booking. Și dacă tot faceți rezervarea, folosiți linkul meu https://www.booking.com/s/14_6/kirugo07 și haideți să câștigăm împreună!

 

Lasă un răspuns